Racunalo.com: Nokia Lumia 920 u rukama svog novog ambasadora trekera Gorana Lesjaka

Jedan od najboljih hrvatskih sportaša, treker Goran Lesjak upravo je postao ambasador Nokia Lumia uređaja. Lesjak je od danas i ponosni vlasnik Nokia Lumia 920 smartphonea koja je proglašena najinovativnijim smartphoneom ove godine.

Nokia-Lumia-920-ambasador-02Novi Nokijin ambasador i vlasnik Nokia Lumia 920 pametnog telefona trostruki je pobjednik najprestižnije hrvatske trail i treking utrke, 100 kilometara dugog Velebitskog Ultra traila. Ove, 2013. godine se namjerava ogledati sa svjetskom elitom na neslužbenom svjetskom prvenstvu u dugoprugaškom trail trčanju – utrci Ultra trail du Mont Blanc.

„Osim kvalitete po kojoj su Nokia uređaji poznati, dvije karakteristike kojima me Nokia Lumia 920 osvojila su  bežično punjenje i snimanje vrhunskih fotografija. S obzirom na sport kojim se bavim, dugotrajna baterija mi je izuzetno važna, a bežični punjač koji dolazi zajedno s Lumiom 920 za mene je ostvarenje sna.“ – izjavio je Lesjak.

Nokia Lumia 920 vodeći je Windows Phone 8 smartphone i uključuje najnovije Nokia PureView inovacije fotografiranja. Koristeći naprednu tehnologiju plutajućih leća, 8,7 megapikselna kamera Lumije 920 može iskoristiti pet puta više svjetlosti od konkurentskih pametnih telefona bez uporabe bljeskalice i takouspijeva zabilježiti jasne, svijetle fotografije i video u zatvorenom prostoru i po noći.

Također, zahvaljujući novoj tehnologiji, na slike i video više ne utječu nepoželjni trzaji ruke prilikom snimanja, a rezultat su vrhunske fotografije i Full HD video. Uz čvrsto i kompaktno kućište otporno na ogrebotine i mogućnost bežičnog punjenja, upravo Pureview kamera čini Nokiju Lumiu 920 najinovativnijim pametnim uređajem.

Izvor: Racunalo.com / Autor: Božidar Komarić,

 

racunalo

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *