Western States iznenađenje

pozivnica1Počele su pripreme za slijedeću sezonu. Mnogi od vas već znaju da u planu imam tri glavne trke The North Face Transgrancanaria, The North Face® Ultra-Trail du Mont-Blanc®, i Western States Endurance Run, naravno ako uspijem to pokriti financijski. Prijavio sam se za WS100, lutrija je u prosincu i šanasa za prolaz je bila mala jer je nekoliko tisuća prijava a nastupa samo 369 trkača.

Prije par dana dobio sam mail od glavnog organizatora sa ovim sadržajem:

“Hello,

You have been given foreign special consideration entry into Western States. I will send you an invite from ultrasignup following this email. Please accept the invitation which will take you out of the lottery and put you on the entrants list.

Congratulations and thanks for running Western States.”

I tako dobio sam pozivnicu za WS100, jeeeeeeeeeeeeee :))))!

Ako uspijem organizirati i otrčati sve tri planirane trke imati ću plasman i u Ultra-Trail World Tour-u i to nadam se dobar.

Također molim zainteresirane za UTMB da mi se jave da složimo grupnu prijavu jer prijave počinju uskoro i da se dogovorimo oko toga.

Evo novih inspiracija za novu sezonu ima sasvim dosta sada samo treba pametno trenirati, naravno trebati će mi i sva moguća potpora mogućih sponzora, donatora, moralna i motivacijska podrška prijatelja trekera.

http://ultrasignup.com/entrants_event.aspx?did=24962
2014 Western States – Registered Entrants – ultrasignup.com

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *