ULTRA TRENING I OBITELJSKO PLANINARENJE

28.12.2013. Ultra trening na kojem sam naučio dobru lekciju, zapravo više njih. Prvo, dobro uvijek zatvoriti ruksak i sve pretince na njemu, meni ispala hrana na cca 15. km(gelovi, čokoladice i banana). Drugo, preko 30 km sam odradio bez hrane i na kraju sam udario o zid, doslovce se 5 km prije kuće više nisam mogao pomaknuti iako je do kuće gotovo isključivo nizbrdo i nakon dugog vremena nisam odradio trening do kraja. Spasila me Sonja došavši autom po mene i donijela mi jesti, nakon što sam pojeo u roku od 10 min sam bio opet u stanju trčati.

Dobro je da sam ovo iskustvo doživio na treningu a ne na trci, iako da sam izdržao do kuće to bi bila potpuno lažna slika o meni koju bi prije ili kasnije platio na nekoj trci. Sam trening je veći dio bio odličan, išao sam lagano a opet jako brzo za taj profil staze, da sam trening odradio do kraja i da nisam glupavo ostao bez hrane bilo bi 58km sa 3600m uspona sa prosjekom od cca 6:40min/km što je jako dobro za ovaj dio godine uz teške noge od treninga u zadnjih tjedan dana.

29.12. 2013. Napravili smo prelijepi obiteljski izlet od Šoićeve kuće do Oštrca i nazad. Proljetno vrijeme počelo je tjerati kukurijke i jaglace da se pokažu, a mi se pitamo hoće li uopće ta zima.

[portfolio_slideshow id=124]

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *